Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Brenda Lee - Rockin' Around the Christmas Tree Lyrics

τα πιο γλυκα χριστουγεννα Ατζυ Σαμίου ta pio gluka xristougenna

OI ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ 2013 ΣΕ VIDEO


Είναι τα… τοτέμ του σύγχρονου ποδοσφαίρου, οι παίκτες που συγκεντρώνουν πάνω τους τις ελπίδες κάθε οπαδού της ομάδας στην οποία αγωνίζονται για την κατάκτηση τίτλων. Προσφέρουν θέαμα, είναι αποτελεσματικοί, κάποιοι από αυτούς δεν έχουν καν φτάσει τα 30 και είναι ήδη «Μίδες» του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Περιέργως, λίγοι εξ αυτών έχουν κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, σε διασυλλογικό επίπεδο όμως είναι ότι πιο απολαυστικό έχει να επιδείξει το άθλημα. Χωρίς πολλά λόγια και με πολλά βίντεο, το Onsports παρουσιάζει τους 100 κορυφαίους ποδοσφαιριστές του 2013, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον του στους 20 καλύτερους.

ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ


Μόσχα, Ρωσία
Χριστούγεννα στο νοσοκομείο θα κάνει ένας μεθυσμένος Άγιος Βασίλης από τη Ρωσία, ο οποίος μετά από ένα ξέφρενο γλέντι, συγκρούστηκε με το έλκηθρό του με ένα αυτοκίνητο και έπαθε διάσειση.

Το σκηνικό έγινε μπροστά στα μάτια δεκάδων παιδιών που είδαν τo μύθο του γλυκού παππούλη των Χριστουγέννων να... καταστρέφεται.

Ο 51χρονος Άγιος Βασίλης και η 31χρονη σύζυγός-βοηθός του μετά την χριστουγεννιάτικη αποστολή τους αποφάσισαν να το ρίξουν έξω και να διασκεδάσουν.

Έχοντας πιει... λίγο παραπάνω ο Άγιος Βασίλης επιβιβάστηκε στο έκληθρό του, ακολουθώντας μια μεθυσμένη πορεία.

Ένα διερχόμενο αυτοκίνητο δεν μπόρεσε να τον αποφύγει, συγκρούστηκε με το έλκηθρο και εκτόξευσε τον Άγιο Βασίλη και τη βοηθό του στο δρόμο.

Και οι δυο τους έπαθαν διάσειση και χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Όμως το χριστουγεννιάτικο hangover δεν τελειώνει εδώ, καθώς αντιμετωπίζουν κατηγορίες για οδήγηση σε κατάσταση μέθης και θα τους επιβληθεί το αντίστοιχο πρόστιμο.

Η COCA COLA ΔΕΧΤΗΚΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΥΔΡΟΧΛΩΡΙΚΟ ΟΞΥ ΣΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ


Με προκήρυξη που φέρει τον τίτλο «Πράσινη Νέμεσις», η τρομοκρατική οργάνωση απειλεί να μολύνει με υδροχλωρικό οξύ προϊόντα της Coca Cola και της Nestle...