Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΝΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΓΙΑ 12/3/2014

)

ΝΤΡΙΜΠΛΑΡΕ 7 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΡΑΡΕ


Ένα από τα πιο θεαματικά γκολ που έχουμε δει πέτυχε ένας παίκτης της εθνικής Παίδων του Ισημερινού στον αγώνα με την Παραγουάη. Ο λόγος για τον Φαμπιάν Τέγιο, ο οποίος ντρίμπλαρε επτά αντιπάλους, στην συνέχεια τον τερματοφύλακα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ολοκληρώνοντας ιδανικά μια απίστευτη προσπάθεια.


ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΠΟΓΓΟΥΣ ΠΡΟΗΛΘΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΗ ΓΗ

Το σύνολο των ζωντανών οργανισμών στον πλανήτη μας, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων, ενδέχεται να προήλθε από τους σπόγγους, υποστηρίζουν επιστήμονες. Πιστεύουν ότι εκείνοι ήταν που τροφοδότησαν τους ωκεανούς με οξυγόνο επιτρέποντας την εξέλιξη πλασμάτων, τα οποία το χρειάζονται σε αφθονία για να επιβιώσουν.

ΠΟΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕΤΡΟΥΝ ΣΤΗ ΕΦΟΡΙΑ

ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΕ ΦΕΚ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ


Για δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως εστάλη η απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη με την οποία καθορίζονται οι δαπάνες για τις οποίες θα πρέπει να συλλέγουν φέτος οι φορολογούμενοι αποδείξεις, προκειμένου να διατηρηθεί στο ακέραιο το αφορολόγητο ποσό για τα εισοδήματα που θα δηλώσουν το 2015 στην εφορία.  

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 11/3/2014


1708 Η βασίλισσα Αννα της Αγγλίας απορρίπτει νόμο για τον εξοπλισμό της πολιτοφυλακής της Σκοτίας. Είναι το τελευταίο βέτο Βρετανού μονάρχη.
1811 Στο Νότιγχαμ της Βρετανίας ξεσπά το κίνημα των Λουδιτών. Βιομηχανικοί εργάτες που αισθάνονται ότι η εργασία τους απειλείται, καταστρέφουν τις μηχανές παραγωγής. Πολλοί θα θανατωθούν, άλλοι θα εξοριστούν στην Αυστραλία.
1864 Τεράστιοι όγκοι νερού σαρώνουν το Σέφιλντ της Βρετανίας, όταν καταρρέει το τεχνητό φράγμα του Ντέιλ Ντικ. Παρασύρουν στον θάνατο 250 άτομα.
1918 Α' Παγκόσμιος Πόλεμος. Στις ΗΠΑ, σε στρατόπεδο του Κάνσας, εκδηλώνεται το πρώτο κρούσμα ισπανικής γρίπης.
1943 Εθνική Αντίσταση. Ο ΕΛΑΣ εισέρχεται στην Καρδίτσα, πρώτη ευρωπαϊκή πόλη απ' όπου εκδιώκονται οι ναζί.
1956 Η 6η Ολομέλεια του ΚΚΕ καθαιρεί τον Νίκο Ζαχαριάδη. Γραμματέας εκλέγεται ο Κώστας Κολιγιάννης.
1983 Το Πακιστάν πραγματοποιεί την πρώτη πυρηνική δοκιμή του.
2003 Στην Τουρκία ο Ταγίπ Ερντογάν αναλαμβάνει πρωθυπουργός. Εξελέγη βουλευτής σε επαναληπτικές εκλογές. Είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων με την κατηγορία αναμόχλευσης θρησκευτικών παθών.
2004 Ταυτόχρονες εκρήξεις βομβών σε σιδηροδρομικούς σταθμούς της Μαδρίτης προκαλούν τον θάνατο 191 ατόμων.
2011 Σεισμός 8,9 Ρίχτερ συγκλονίζει τη βορειοανατολική Ιαπωνία. Δημιουργείται τσουνάμι με 15.363 νεκρούς, 5.363 τραυματίες και 8.206 αγνοούμενους. Στη Φουκουσίμα σημειώνονται εκρήξεις στον πυρηνικό αντιδραστήρα. Είναι το δεύτερο μεγάλο πυρηνικό ατύχημα μετά το Τσέρνομπιλ.