Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

O ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΝΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ

Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΟΥ ΣΥΡΜΟΥ ΣΤΟ ΣΙΚΑΓΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνες από την κάμερα ασφαλείας στο αεροδρόμιο Ο' Χάρα στο Σικάγο κάνουν το γύρο του διαδικτύου.                                                                                                                                     

     Ατύχημα σημειώθηκε στο αεροδρόμιο Ο’ Χάρα του Σικάγο, όταν ο συρμός δε σταμάτησε στο τέλος της πλατφόρμας, αλλά συνέχισε κι έπεσε πάνω στις κυλιόμενες σκάλες που οδηγούν στο κυρίως κτήριο του αεροδρομίου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον 32 επιβάτες.

  

ΘΥΕΛΛΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ <ΝΩΕ> ΜΕ ΤΟΝ ΡΑΣΕΛ ΚΡΟΟΥ

Τα μυστικά του «Νώε» πίσω από τις κάμερες                                                                

Η κιβωτός του «Νώε» στη νέα κινηματογραφική εποχή μάλλον χρειάστηκε να περάσει από μία νέα βιβλική καταστροφή πριν βγει στις ελληνικές αίθουσες.

ΠΗΛΙ ΕΥΒΟΙΑΣ : ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ

Οι κάτοικοι ξύπνησαν και δεν πίστευαν στα μάτια τους!
 
Οι άγνωστοι μπήκαν σαν αίλουροι μέσα στα σπίτια τους και έκλεψαν ότι βρήκαν μπροστά τους. Από τα φαΐ στο ψυγείο μέχρι και γεωργικά μηχανήματα. Έξι σπίτια άνοιξαν την ώρα που οι ιδιοκτήτες τους κοιμόντουσαν μέσα. 
 
Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι κανείς δεν τους άκουσε ενώ εικάζεται ότι τους ψέκασαν με σπρέι. "Είχε καιρό να γίνει κλοπή στο χωριό μας και μας ανησυχεί η μαζικότητα της πράξης" μας είπε κάτοικος του χωριού. 
 
Για το περιστατικό ενημερώθηκε το τοπικό αστυνομικό τμήμα
 
κλοπη, πήλι, βόρεια εύβοια, ληστεία, εγκληματικότητα

ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ


Η εικόνα θυμίζει εκείνη των ματιών του Σκρουτς Μακ Ντακ καθώς το σήμα του δολαρίου «γύριζε» με ταχύτητα στις κόρες του.  Η Apple, μόνο, εξασφαλίζει κάθε 60 δευτερόλεπτα περισσότερα από όσα βγάζει ο μέσος άνθρωπος μέσα σε ένα χρόνο.
Ένα γραφικό που ετοίμασε η εταιρεία μάρκετινγκ Distilled μετρά τα χρήματα που βγάζουν οι συγκεκριμένες εταιρείες, κάθε λεπτό που περνάει. Στην κορυφή της λίστας η Apple, με έσοδα 70.000 δολαρίων για κάθε 60 δευτερόλεπτα, ενώ ακολουθούν η Samsung με 55.000, η Microsoft με 42.000, η Google με 24.000 και η Amazon με «μόλις» 1.400 δολάρια. Αντίθετα, το Twitter ακόμη έχει απώλειες.
Τα οικονομικά στοιχεία, στα οποία βασίστηκε η Distilled, αφορούν το 2013.

Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ

HTC ONE M8. H NEA ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΗΣ HTC


Τη νέα της «ναυαρχίδα» παρουσίασε η HTC: το HTC One M8 διαθέτει έναν ειδικό αισθητήρα βάθους, που επιτρέπει στον χρήστη να επεμβαίνει στο focus φωτογραφιών μετά τη λήψη τους. Επίσης, διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη και ισχυρότερα ηχεία σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ



Η Ελλάδα είναι χώρα που τον πόλεμο τον έχει ζήσει για τα καλά. Διάφοροι λαοί έχουν υπάρξει ως κατακτητές της, ο αγώνας προς την ελευθερία είχε θυσίες και οδυρμό, με λίγα λόγια μία ιδανική πρώτη ύλη για ταινία.η του 1821 στάθηκε αφορμή για τους έλληνες δημιουργούς να εξάρουν το εθνικό φρόνιμα και τη λεβεντιά. Όπερ και εγένετο οι ταινίες που ακολουθούν

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 26/3/2014


1169 Ο Σαλαντίν γίνεται εμίρης της Αιγύπτου. Θα ηγηθεί της αραβικής αντίστασης εναντίον των Σταυροφόρων.
1344 Επανάκτηση. Ο Αλφόνσος ΙΑ' της Καστίλλης εκπορθεί την Αλγεθίρας της Ιβηρικής. Είναι η πρώτη ευρωπαϊκή πολεμική εμπλοκή που χρησιμοποιείται πυρίτιδα.
1351 Μάχη των Τριάντα. Η Γαλλία κερδίζει από την Αγγλία τη διακυβέρνηση του Δουκάτου της Βρετάνης ύστερα από μάχη μεταξύ τριάντα επίλεκτων ιπποτών από κάθε πλευρά.
1906 Στο ελληνικό Κοινοβούλιο σχηματίζεται η Ομάδα των Ιαπώνων (Στ. Δραγούμης, Δ. Γούναρης, Π. Πρωτοπαπαδάκης, Ε. Ρέπουλης, Χ. Βοζίκης Α. Αλεξανδρής). Την ονομασία δίνει ο Βλάσης Γαβριηλίδης. Εμπνεύστηκε από την ιαπωνική ορμητικότητα στον πόλεμο του 1904-1905.
1910 Στις ΗΠΑ απαγορεύεται η είσοδος εγκληματιών, απόρων, αρρώστων και κομμουνιστών.
1913 Α' Βαλκανικός Πόλεμος. Ο βουλγαρικός στρατός καταλαμβάνει την Αδριανούπολη, ύστερα από πολιορκία πέντε μηνών.
1939 Ισπανικός Εμφύλιος. Οι φασιστικές φάλαγγες του Φράνκο αρχίζουν την τελική επίθεση εναντίον της Μαδρίτης. Θα την κυριεύσουν σε δύο ημέρες.
1971 Απελευθερωτικός Πόλεμος του Μπαγκλαντές. Το Ανατολικό Πακιστάν ανακηρύσσει την ανεξαρτησία του από το Πακιστάν. Παίρνει το όνομα Μπαγκλαντές.
1979 Στην Ουάσιγκτον ο Ανουάρ Σαντάτ και ο Μπεναχίμ Μπέγκιν υπογράφουν παρουσία του Τζίμι Κάρτερ τη Συνθήκη Ειρήνης Αιγύπτου - Ισραήλ. Η Αίγυπτος είναι η πρώτη αραβική χώρα που αναγνωρίζει το κράτος του Ισραήλ.
2000 Η Ελλάδα γίνεται πλήρες μέλος της Συνθήκης του Σένγκεν.